Agrāk cilvēki viens otram sūtīja telegrammas, grāmatas pirka tikai grāmatu veikalos un ziņas lasīja avīzēs. Internets mūsu dzīvē ienāca tik strauji, ka, lielas, tas te bijis vienmēr. Turklāt, ja tā padomā, katrs no mums katru mēnesi ar interneta palīdzību ietaupa vairākus desmitus latu. Ja rēķina, ka arī laiks ir nauda, tad ietaupījums sanāk jau simtos latu. Pārbaidiet, kurus no ietaupīšanas paņēmieniem izmantojiet Jūs!

1. Preču pirkšana internetā
Šo punktu visdrīzāk atzīmēs vairums lasītāju. Pēc portāla Gudriem.lv datiem, 87% Latvijas iedzīvotāju internetā iepērkas regulāri un uzskata to par ļoti izdevīgu iepirkšanās veidu, tā kā cenas interneta veikalos (salīdzinot ar parastajiem veikaliem) ir līdz pat 40% mazākas. Turklāt nav jātērē laiks preces meklēšanai – jābraukā pa veikaliem un jāmeklē visizdevīgākais risinājums. Ieekonomējam arī transporta izdevumus un laiku!

Neaizmirstiet arī par portāliem, kuros ar sludinājumu palīdzību tiek pārdotas mazlietotas preces. Tur, Jūs varat ne tikai nopirkt kaut ko noderīgu, bet arī pārdot lietas, kuras Jums vairs nav nepieciešamas. Preces ar ievērojamām atlaidēm varat iegādāties ne tikai interneta veikalos, bet arī apģērbu un apavu tirdzniecības portālos, slēgtās izpārdošanās, kurās zīmolu apģērbus var iegādāties ar 50-60% atlaidi. Jebkuras preces apmaksa ar interneta palīdzību arīdzan ir ļoti vienkārša. Ja Jums ir bankas karte, preces varat vienkārši apmaksāt ar tās palīdzību. Ja līdzekļu uz kartes nepietiek, tad ātrais kredīts internetā uz neilgu laika posmu var kļūt par atrisinājumu.

2. Bezmaksas īsziņas un starptautiskie zvani
Tā kā ir ieviesti bezlimitu tarifi, par bezmaksas sms, kuras iespējams nosūtīt no operatora mājaslapas, vairs runāt nav īpaša iemesla. Tomēr tiem, kas lieto pirmsapmaksas kartes, par šādu iespēju nevajadzētu aizmirst. Turklāt pazvanīt vecmāmiņai uz Maskavu vai Vīni vienmēr var izmantojot Skype, turklāt nodot bučas video sarunā.

3. Padoma saņemšana tīklā
Liekas, kāds šeit sakars ar naudas ietaupīšanu? Tomēr interneta forumi ir lieliska lieta. Tajos vari atrast atsauksmes par izvēlēto gludekli vai ieteikumus labākai veļas mašīnai un izvairīties no nekvalitatīviem pirkumiem. Izvairīties no zaudējumiem, kādi rastos, iegādājoties ceļazīmi pie tūrisma uzņēmuma ar aizdomīgu reputāciju vai izmantojot ārstu šarlatānu sniegtos pakalpojumus. Sarakstu var papildināt vēl un vēl.

4. Kuponi internetā
Kolektīvās iepirkšanās portāli ātri vien kļuvuši par ieradumu un tos, droši vien, vajadzētu atzīmēt pie pirmā punkta, tomēr ar kuponiem var iegādāties ne tikai preces, bet arī pakalpojumus ar ievērojamām atlaidēm – 30 – 60%, kā arī tūrisma pakalpojumus, veselības aprūpes pakalpojumus frizieru pakalpojumus vai lēcienus ar izpletni.

5. Lētas avio biļetes ceļojumiem
Ietaupīt 40-50% no sākotnējām viesnīcas izmaksām un rezervēt biļetes ar 50 procentu atlaidi? Tas viss ir iespējams, sēžot mājās uz dīvāna. Visi salīdzināšanas pakalpojumi ir pilnīgi bez maksas, vienkārši neesat slinki un regulāri pārskatiet “karstos” piedāvājumus. Atrast lētus lidojumus, rezervēt istabu viesnīcā un atrast izdevīgu automašīnu īrei, iegādāties apdrošināšanu, un pakalpojumus palīdzēs portāls Gudriem.lv.



Related Posts with Thumbnails

Comments

comments