Smārtfona baterijas ilgums ir vienīgais darvas piliens visā Android pasākumā. Bet var saprast, liels ekrāns, ir ko vilkt nabagam. Maza pamācība, kā paildzināt savas baterijas mūžu par aptuveni 10 % – kalibrējot bateriju. Pēc idejas, kad telefons ir pilnībā uzlādēts, tas sāk izladēties. Pēc kalibrēšanas, tas izlādējas līdz 90%, un tad sāk atkal uzņemt 10 procentus klāt. Beterijas widget’i to nerāda, bet ilgumu varēsi pats novērtēt. Funkcija līdz galam izpildīt iespējams tikai root’otam tālrunim! Ja nezini, ko tas nozīmē, pilnu efektu nevarēsi panākt. Lai paildzinātu savas baterijas darbības ilgumu, dari tā:

- Pieslēdz lādētājam ieslēgtu Android telefonu, un lādē, līdz LED indikators paliek zaļš

- Atslēdz telefonu no lādētāja, un to izslēdz

- Pievieno to lādētājam izslēgtu, un lādē, līdz LED indikators atkal ir zaļš (dažiem modeļiem tas zaļš kļūst jau pie 90 procentiem, tātad palādē nedaudz ilgāk

- Atslēdz telefonu no lādētāja, un to ieslēdz

- Pagaidi, līdz tas pilnībā ieslēdzas, un izslēdz atkal. Pievieno pēc tam lādētājam, un atkal lādē, līdz indikators rāda zaļu.

- Atvieno no lādētāja, ieslēdz. Nesāc uzreiz lietot, izmantojot clockworkmod recovery (instalēšanas pamācība šeit), izpildi funkciju: wipe battery stats. Restartē aparātu, un baudi ilgāku baterijas darbības laiku. Priekā!

P.S. Papildus visam, pievienoju linku uz rakstu, kā paildzināt darbības laiku, atslēdzot neizmantojamās funkcijas. It kā elementāri, bet kāds droši vien nav līdz tam aizdomājies. Lasi šeit.

Autors: webztuffz



Related Posts with Thumbnails

Comments

comments