Honda šogad piedāvā jaunu Hondu Accord Sedan un Coupe ar uzlabotu efektivitāti, eleganci un pats galvenais lielāku braukšanas prieku. Honda Accord šogad ir pilnībā pārveidota, tagad tā piedāvā lielisku jaudas potenciālu, dažādus elektroniskus, tehniskus un drošības uzlabojumus, nedaudz gan aizmirstot vizuālo un estētisko automašīnas baudījumu.

Gan Coupe, gan Sedan modeļi ir ievērojami uzlabojušies, bet to izmēri mainījušies nav, tagad tie ir pieejami ar 4-cilindru, gan ar manuālo, gan automātisko ātrumkārbu, V-6 un hibrīda tehnoloģiju dzinējiem. Honda Accord izceļas drošības testos, jo tai ir veiksmīgi uzlabota drošība avārijas gadījumā- tai ir pievienota maza barjera automašīnas priekšā.

Pagājušajā gada Novembrī jau izlaistā Honda Civic Sedan piedāvā smalki izveidotu gan iekšējo, gan ārējo auto stilu un ir drošības, komforta un dažādu ērtu, modernu rīku iemiesojums, padarot to par augsti konkurētspējīgu mašīnu kompaktauto klasē. Tā piedāvā ērtu, jautru, baudāmu braukšanu, augsta līmeņa drošību, daudz telpas un izdevīgu degvielas patēriņu.

Jau daudzkārt apbalvotā iepriekšējos gados, pateicoties augstiem novērtējumiem drošības, dažādības, degvielas patēriņa efektivitātes un vispārējās nozīmes jomās, Honda Jazz RS tagad ir papildināta ar jaunām eksterjera dizaina krāsām, kā piemēram tumši violeto Midnight Plum Pearl, un ir gatava turpināt cīņu augsti konkurējošajā tirgū. Iepriekšējos gados Honda Jazz RS ir tikusi papildināta ar uzlabojumiem interjerā, paaugstināja jaunus standartus un pievienojusi jaunus rīkus.

Ja vēlies izmēģināt, cik ērta un patīkama ir braukšana ar Honda Accord Sedan, Honda Civic Sedan vai Honda Jazz, vai jebkuru citu Honda automašīnu, piesakies izmēģinājuma braucienam Honda mājaslapā (http://goo.gl/aaBZM) un izbaudi braucienu.



Related Posts with Thumbnails

Comments

comments