Internetā palaists labs projekts, ar kura palīdzību Jūs varat notestēt aizdomīgu failu uzreiz uz 20 populārākajām antivīrusu programmām! Kā piemēram avast, kaspersky, avg, bitdefender, nod32, panda un vēl citām! Viss notiek pavisam vienkārši – ja Jums aizdomas krīt uz kādu failu, kuru esat lejuplādējuši, tad to droši varat pārbaudīt augšuplādējot uz Jotti’s mājas lapu!

Tā tad, lai pārbaudītu failu, jums jāiet uz:
http://virusscan.jotti.org/en

Atverot lapu, kreisajā malā redzēsiet failu augšuplādes logu! Spied [Browse], sameklē failu kuru vēlies pārbaudīt, un tad pelēko pogu [Submit File]!

Kamēr fails augšuplādēsies, un pārbaudīsies, kādu laiciņu vajadzēs uzgaidīt! Reāli Jūs iestāsieties tādā kā rindas kārtībā! Augšā, kreisajā pusē parādīsies kura vieta Jums ir, un cik ilgi jāgaida līdz faila skenēšanai! Piemēram esmu iestājies rindā ceturtais! Un nācās pagaidīt kādu minūti!

Un kad fails veiksmīgi izskenēts, tad protams laimīgas beigas ir tad kad parādās kautkas līdzīgs šim!

Droši varat uzelpot ka Jūsu norādītajā failā nav vīrusu! Ja tomēr parāda [ar burtiem sarkanā krāsā] kāds antivīrus ka fails ir vīrusains, tad labāk necentieties to palaist, kā arī labāk tādu izdzēst vispār no datora!

Pie reizes šis testeris noder tiem, kas grib papētīt antivīrusu veiktspēju, speciāli barojot antivīrusiem kaitnieciskas programmas! Bet krāt vīrusus nav prāta darbs, ja neesat pārliecināts, advancēts datora lietotājs!

http://bedre.lv



Related Posts with Thumbnails

Comments

comments